måndag 8 februari 2010

Lär dig teckna blommor


Blommor är ett annat än favoritämne för konstnärer att dra. Detta beror förmodligen på att de är lätta att hitta, naturligt vacker och lättplacerad. Även om du kanske tycker att ritningen blommor är enkel, är denna typ av konstnärlig företaget verkligen en bra utbildning som grund för utarbetandet mycket mer komplicerade ämnen.

Det finns olika blommor över hela världen och du kan välja att dra dem alla, om du vill. Du bör dock förstå att alla är unika. Därför bör du närmar ritning dem annorlunda. Men det finns fortfarande vissa principer i arbetet som är tillämpliga för något slag är det du får dra. Så, här är grunderna för dig att lära dig att dra blommor.

Bli inte för upphetsade, Learn To OBS!

När han ser en blomma, dina ögon definitivt dras till centrum. Därför är det verkligen frestande för dig att börja rita från centrum också. Men vad de flesta början artister inte förstår är att start ut från centrum är mycket komplicerad. Det är knepigt, eftersom du måste bedöma den överlappade former och små avstånd i centrum. Om du inte lista ut det rätt, är en sak säker. Du får en missbildade blomning.

För att undvika detta, börja från blommans utanför funktioner. Det är så att du kan titta på den totala proportioner. Du kan också använda negativa utrymme för att hjälpa dig att dra den yttre kronbladen.

Vara känsliga With Your Lines

Gradvis arbete genom att följa den linje som du kan se varje kronblad. Kom ihåg att gå bara så långt det går. Har inte förkorta eller förlänga bara ännu. Draw dessa kanter ganska ordentligt, men lätt på delar där den mellersta delen kurvor ut från dig. Också vara beredda på släpa bort en linje. Detta betyder, att lyfta pennan och starta en ny rad när du ser en överlappande kronblad.

Sketch It Out

Penna och blyertsteckningar av blommor brukar fungera bra speciellt när dras rent och smidigt. Men fungerar de också ganska bra när dessa utformas på ett mycket avslappnat sätt. Försök att överdriva vikten av de linjer som du vill använda. Var inte rädd för att lätta på trycket eller göra det tyngre. Du kan lägga till lös eller ens skrivit märken. Detta tyder lövverk och överlappande kronblad.

Rita Something In Between

Om du ska skissa med linje, det är bra att försöka dra skuggor under ditt kronblad, i stället för beskriver varje kronblad exakt. Du kan placera kort, stippled märken. Dessa kan föreslå ståndare placeras i blom's Center. Om du ska observera olika ritningar, ser du att kronblad längd och storlek varierar mycket. Detta är mycket tydligt i synnerhet om blomman har en viss vinkel till dess betraktare.

Get A Light Source

Du bör också ha en ljuskälla för din ritning. Detta är viktigt så att du kan bestämma skuggorna och de ljusare delarna av bilden. Detta ger din ritning djup och en mycket realistisk titt på det.

Förbättra med variation

Om du vill förbättra din ritning färdigheter, kan du göra det genom sort. Försök att variera position ditt ämne eller modell. Försök skissa den i olika vinklar. Du bör också prova olika ljuskällor. Att göra detta skulle definitivt förbättra din skicklighet.