lördag 6 februari 2010

Lär dig rita bokstäver som i graffitiGraffiti är vanligtvis betraktas som rena offentliga vandalism. Det är dock inte bara det. Det finns mer att göra än vad som möter ögat. Det är en konst. Faktum är att på vissa ställen i världen, det finns väggar där du kan lägga lagligt graffitikonst. Det innebär stora kreativitet om du vill lära dig att dra graffiti bokstäver. Men det finns inget rätt sätt att göra det. I denna typ av konst, måste du utveckla din egen stil. Därför, här är några av grunderna för dig att göra det.

Get To Know The Art

Det är viktigt att du bekantar dig med olika graffiti stilar. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller levande, för att det inte finns några graffiti närheten. Men om det inte finns några, kan du försöka besöker en annan stad. Om du inte kan gå på jakt efter den äkta varan, då kan du ta till Internet. Prova att bläddra till olika bilder av graffiti konstverk från olika platser i världen. Detta kan få dig utsatt med de olika stilarna.

Skriv ner A Name

Få ett papper och skriva ner ett namn. Det är bäst om du använder ditt namn för att börja med. Allvarligaste graffitikonstnärer började med att helt enkelt skriva sitt namn på ett unikt sätt. Till att börja med, att det är enklast har bokstäverna tryckta med stora former. Använder en penna. Försök att så lätt som man kan så det skulle vara lätt att radera uppgifter som du inte gillar. Du bör lämna tillräckligt utrymme mellan dina brev. Kom ihåg att du kommer att utöka bokstäver och detta utrymme skulle fyllas i senare. Gör ditt skrivande tillräckligt stor så att det skulle vara lätt att arbeta med, men inte alltför stor att det skulle ta dig för evigt att avsluta ditt arbete.

Välj en stil

Därefter ska du välja en stil som du vill använda för ditt namn. En av de mest kända stilarna skulle bubbla bokstäver. Men det finns fortfarande en hel del andra stilar där ute. Var inte rädd för att utforska. Du kan använda rundade eller skarpa kanter, samma storlek brev eller har några stora och andra små, etc. Det skulle vara lättare för dig att emulera en viss stil. När du får lära dig grunderna, det är lättare för dig att naturligt utveckla din egen.

Disposition

När du har valt en stil, disposition bokstäverna i ditt namn. Försök att närma den med den stil du har valt. Använd en penna och se till att du skriver lätt. Om du gör misstag, som säkert kommer du att göra ett antal gånger, använder du suddgummi. Kom ihåg att använda originalet som din guide och inte din fängelse. Också, inte vara rädd för att ändra dina brev förbi alla erkännande.

Linjetjockleken

Ett bra sätt att variera ditt brev är av varierande sin linje tjocklek. Detta är bra om du vill att dina brev för att få en 3D-effekt. Försök att göra linjerna tjockare och tunnare på olika punkter. Detta ger också en känsla av rymd och djup.

Lägg till uppgifter

För att ge ditt arbete en personlig touch, lägga till mer information till dina brev. Till exempel skulle en blixt för din Jag är dot vara bra, eller ett par ögon tittade ut av din B: s hål. Om du vill kan du också lagt en bubbla runt hela ordet, precis som i serietidningar. Det beror på smak och fantasi. Försök att utforska och var inte rädd för att blanda färger.