onsdag 10 februari 2010

Lär dig teckna älvor


Älvor anses vara mycket nyckfull och magiska. De är oftast avbildas att vara vacker, känslig och mystisk. De ger en aura av dem som gör dig som om du vore i några förtrollade skogen. Även om de mytiska varelser, kärlek många konstnärer ritning dem. Om du vill lära dig att dra älvor, här är några saker som du bör överväga och försöka.

Din Fairy dina regler

Eftersom feer är mytiska varelser, finns ingen fast parametrar som du skulle begränsas till att utarbeta dem. Alla dessa vackra fe bilder, teckningar och målningar du har sett är alla produkter av deras respektive konstnärernas fantasi. Det är därför, som en konstnär som vill dra älvor, skulle du ha all makt att göra det.

Allt du behöver göra är att tänka. Skapa en vision av ditt eget fairy i ditt sinne och detta skulle vara din guide. Om du vill att din fe vara en pojke eller flicka, det beror på dig. Men till att börja med är det rekommenderat att du börjar med en kvinnlig fe, eftersom det är den.

The Traditional Fairy Sök

Merparten av tiden, är älvor avbildas vara kvinnor i små storlekar som har vingar. De är också oftast vackra. Glöder de också ibland eller har en mycket färgrik aura. De har förmågan att flyga. Deras vingar är de flesta av de avbildade tid att likna en Dragonfly's, som är öppet och smal. Men i vissa andra överlämnanden, är älvor anses ha fjäril gillar färgstarka vingar som matchar deras färgglada kläder. Naturligtvis finns också ständigt närvarande trollspö.

Basic Body Parts

Fairies har två viktiga kroppsdelar. Man skulle vara människans kropp, som generellt liknar en människas siffra. Den andra skulle vara vingarna. I vissa fall, konstnärer lägga till en liten twist med deras feer. De gör detta genom att ge dem spetsiga öron. Vissa skulle även göra huvudet formen lite pekade också. Det beror fortfarande på dig oavsett vilken stil du vill gå till.

Så i princip, skulle du bara göra en kvinna. Sedan gör hon nyckfull genom att lägga till ett par peruker på ryggen. För håret, kan du ge henne antingen extremt långa hår eller väldigt kort hår med ett spetsigt huvud. Den hårfärg kan också variera beroende på din fantasi. Mandelformade ögon är vanliga bland älvor också.

Kläder och accessoarer

För kläder, kan du fairy bära något som är nära till naturen, särskilt om den typ av älva som du vill rita är den som bor i skogen. Mest Fairies verkar vara klädd i en minikjol som har asymmetriska kanter. Sina långa slanka ben är också framträdande med sina kläder. För tillbehör, kan du rita en blomma krans runt huvudet på cirka midjan på ett sådant sätt att det skulle se ut som ett bälte hänger löst. Du kan också lägga till en påse till sitt bälte, precis som den där Tinkerbell håller henne magiskt pulver.

Miljö

För din fairy uppträder magiska du borde dra henne i hennes omgivning. Återigen skulle det bero på dig. Hon kan spela i en damm, invid en blomma eller sitter på en sten. Oavsett miljö är att göra, det verkar magisk och ut ur denna värld.