tisdag 2 februari 2010

Lär dig teckna mangaManga är den världsberömda stil ritning japanska tecknade serier. Det är också mer allmänt känd som "Anime". Denna typ av ritning har fascinerat många Anime fans över hela världen och människor i alla åldrar. Här är några av grunderna i teckning Manga.

Learn Kultur

Om du verkligen vill göra bra Manga, är det bäst att du lär dig mer om japansk kultur. Flesta Anime's bygger på japanska sagor och historiska karaktärer. Det är också bättre om du lär dig att observera olika miljöer och platser i Japan. Det är så att ritningen verkligen skulle få en japansk känsla till det.

Håret

Tecken "Håret är i allmänhet baserade på en mängd olika former hår strand. Oftare dessa former har en gräs utseende till att det är mer böjda i de lägre prisklasserna. Precis som äkta hår, de har många olika aspekter. Men sätter man inte enskilda delar som är i stället, du måste dra den i klumpar.

Det är viktigt att notera att det finns en dödskalle under din karaktär hår. Många konstnärer bortse från denna faktor och brukar sluta med att dra egendomligt formade huvuden. Det är bättre att du ritar en hårlös huvudet först så att det ser naturligt när du lägger i håret.

Kläder och veck

För kläder, veck är mycket viktiga detaljer som du bör notera. Du bör alltid komma ihåg att ta hänsyn till den riktning som tyget skulle dras. Det är där du bör skapa veck. Kom också ihåg att skugga de delar som inte utsätts för ljus, såsom spår, platser där det finns en överlappning av tyg och områden inom veck.

För kvinnliga karaktärer, kläderna hålla fast oftast hårdare på kroppen. För manliga, hänga de oftast löst. Det finns också kroppens delar som fälls alltid inträffar, oavsett om du ritar en pojke eller flicka karaktär. Dessa delar består ofta axlarna, lägre midja, fotleder och knän. Det finns mindre veck på duken på den undre och övre benet, eftersom de vanligtvis hänger löst eller helt enkelt dras ner av gravitationen. De har bara veck när benet lyfts upp.

Den vanligaste bitar att se är byxor, skjortor, kjolar, kimonos och uddar. Manga konst är mycket förtjust i att använda uddar och kimonos, särskilt om fastställandet av historien är någonstans länge sedan tidigare. Skoluniform är en favorit också, som vanligtvis består av byxor och jackor för pojkar och vita blusar och mini kjolar för flickor.

Eyes

Ögonen är den viktigaste aspekten av din karaktär. Detta är vad som skiljer dem från andra tecken. Därför måste du lära dig att dra dem rätt. För de flesta fall är kvinnliga ögon dras stor. De är också mer komplicerade än manliga ögon, eftersom de tenderar att ha en massa glänsande områden.

Det är viktigt att du väljer en ljuskälla, så att du skulle veta var att sätta vita blanka områden på ögonen. För manliga ögon, de har blanka områden men de är mindre uppenbara än kvinnliga karaktärer. Manliga ögon är också smalare än honans.

Delen av tiden, de är skuggiga också för att ge liv åt karaktär, särskilt om de har en mycket mystisk personlighet.