torsdag 4 februari 2010

Lär dig teckna anime


Japansk animation eller Anime är en av de mest älskade typer av karikatyrer över hela världen. Dessa är i grunden karikatyrer som baseras på japansk Manga serier eller serier som väcks till liv genom att vara animerade. Om du vill lära dig att dra japansk animation, här är de saker som du bör känna till.

De är baserade på Manga

En sak som du bör komma ihåg när ritningen japansk animation är att de är baserade Manga. Därmed skulle stil ritning vara ganska vara ungefär samma, bara att de flyttar till den animerade versionen. Här är några saker som du bör ta del i utarbetandet denna stil i teckningarna.

Tecken har vilda frisyrer

Om du ser tecken i denna typ av genre, ser du att de vanligtvis har vilda frisyrer. Oftare har manliga tecken långt hår. I själva verket finns det några visar att ibland män är fel att vara kvinnor på grund av sina långa flätor. Deras hår färger är också vilda också. Du kan se rosa och grönt hår tecken. Stilen i deras hår kan bli mycket extrema också. Ofta skulle håret vara sticker upp och ut åt olika håll.

Vid upprättandet hår, allt du behöver göra är att dra dem i klumpar som skulle stå som hår trådar. För kvinnliga karaktärer, Ponytails, pannband, pigtails och lös frisyrer är vanliga. För män som har långt hår, lös svikna hår är också inom mode tillsammans med Ponytails. Bangs är också för båda könen.

Allmänna Male

De flesta manliga karaktärerna skulle vara muskulös. Många av dem är avbildade vara krigare av något slag. Många av dem är också mager och tall. Det är normalt för dig att se blå eller rosa färgat tecken hår hane. Men betyder det egentligen inte betyda att de är homosexuella.

General Female

De flesta kvinnliga karaktärer skildras ha smal organ och långa ben. Dessa egenskaper är också understrukits av den typ av kläder som kvinnor bär. Oftare att de bär kläder som visar upp sina långa ben, särskilt om fastställandet av historien är i modern tid. Brösten är också framträdande. Kvinnor har också skarpare hakor och näsor snäsa.

Little People?

Bli inte förvånad om du får se tecken som ser ut som små människor. Dessa kallas "Chibi's". Dessa är i grunden förvrängda versioner av tecken. Även om andelen är en regel när ritningen är Chibis avsedda att ha en snedvriden andel. Detta görs för att uppnå en "cuteness" faktor. Denna typ av ritning vanligen tillämpas för barn-karaktärer. De har stora huvuden, små kroppar, stora ögon och ingen näsa.

Skurkar

För skurkar, är tecken oftast dras till vara mer realistiska. Det finns fler nyanser att deras ansikten ser skrämmande och använda linjerna är mer krokig än slät och rak. Du kan oftast hitta dem i form av maffian eller gäng. Stora arbetsgivarna är också vanligtvis inte sett. Kroppsdelar som händer, fötter eller en mun röka tobak är de vanligaste bilderna när Big Boss är inriktad på.

Cute Vs. Macho

För söt Anime är det teckningar är ofta enkla med stora ögon och en massa hjärtan och inslag av rosa. Men för macho typ av Anime s, karaktärerna har mer detaljer och är gjort för att vara mer realistiska.