fredag 29 januari 2010

Lär dig rita Sailor MoonOm du inte vet vem Sailor Moon är, hon är huvudpersonen i en populär manga-serie som har samma namn. Det publicerades första gången 1991 och gjordes av Naoko Takeuchi. Ända sedan den först kom ut, fick denna manga mycket återutfärdar fick delas ut till olika storylines, fick översättas till engelska och senare blev en anime. Om du vill lära dig att dra Sailor Moon, är det bäst att du studerar olika bilder av henne. Lära känna olika aspekter av hennes personlighet som du visa olika bilder på henne.

Material

Det finns ett par material som du behöver innan du kan börja rita. Först måste du få lite Sailor Moon manga frågor. Få en från Anime bokhandlar eller din lokala bokhandel barn sektioner. Get some pennor. Dessutom skulle det vara bättre om du har bläck pennor. Bäst, om du har olika färger. Slutligen bör du ha papper.

Bekanta dig: Möt Sailor Moon

Om du inte är ett fan, den allra första du bör göra är att bli bekant med Sailor Moon. Gå och bläddra igenom olika frågor av Mange. Gör detta så att du kan ha en uppfattning om vad ditt ämne karaktär ser ut innan du får dra henne. Om du inte kan få en papperskopia av en fråga eller bok kan du söka på Internet. För att du kan hitta något på nätet. Efter att ha surfat, försök att välja bara en scen som du vill fokusera på och dra.

Börja rita

Rita en tjej som har ett ansikte med ett lätt hjärta-form. Hon borde också ha stora och runda blå ögon. Det är ganska normalt för dig att möta hjärtat motivet hela manga. Detta beror på att hon beskrivs som någon som har ett mycket gott hjärta.

Hennes ögon ska vara stora och inbjudande. På nära håll observera manga och du ser att hennes ögon har ett reflekterande sätt. Du kan uppnå denna effekt genom att lägga en massa vita fläckar i ögonen. Men det finns skälig positioner för dessa fläckar och det beror också på vilken inriktning din karaktär ser. Så, gå tillbaka till din bild och observera ordentligt.

Drawing The Hair

När du vet hur du vill att hennes ögon att se, kan du lägga till nu hennes hår. Sailor Moon hår är hennes varumärke. Detta gäller även med de olika karaktärerna i manga. Således drog henne med en annan frisyr eller frisyr skulle inte göra henne Sailor Moon längre.

Om du kommer att följa noga, ser du att hela hennes huvud är hjärtformade, inklusive hennes hår. Sailor Moon har en mycket lång hår som alltid hålls i pigtails. Så lägg några långa hår och en stor puff för smällar som bildar ett hjärta på din karaktär panna. Även sätta 2 små bloss, en på höger och en på vänster sida av huvudet.

De ser ut lite som djur öron. Däremot är de inte. Dessa två puffar verkligen hennes hår tillbehör. Den frisyr hon är sport kallas "odango" frisyr, som bygger på det japanska ordet för mening ris dumplings. Hennes pigtails ska gro ur två puffar. Färg hennes hår gult då om det redan är dags att sätta lite färg på din ritning.

The Body och kläder

Sailor Moons "Kroppen är ganska smal. Hennes kläder är också ett annat varumärke. Hon bär en enhetlig, vilket egentligen är en sjöman klänning som färgas vit. Den korta kjolen är också vit, men har några blå accenter. Hon har en stor röd båge med ett hjärta hängande på mitten av bröstet. Hennes ben är smala och långa med röda stövlar.