måndag 25 januari 2010

Lär dig rita TingelingTingeling anses vara den mest kända fen i modern tid, allt tack vare Disney, aos Peter Pan film. På grund av detta har många människor börjat få en svag för denna lilla men älskvärda fairy genom tiderna. Många barn har också utvecklat en viss sympati för henne, vill bli älvor precis som Tingeling. Om du av någon anledning behöver lära sig att dra Tinkerbell, här är de steg i detta.

Få Tingeling På Bild

Att börja rita, bör du ha ett par av hennes bilder. Gå och hänvisa till din favorit Tinkerbell bilder från barn, aos böcker. Du kan också hitta några bilder av henne på Internet. Gör detta så att du kan ha en mycket bra visuell bild av hur du vill att din Tinkerbell version se ut.

Känn dig inte begränsas av dina referenser. Har frihet att utöva din kreativa frihet. Gå och tänka på ditt Tingeling version istället för att kopiera en befintlig. Många versioner har skapats allteftersom tiden gick med i både pjäser och böcker. Det finns alltså egentligen ingen anledning till varför du inte kunde, AOT göra din egen och ge henne ett nytt utseende.

Vara färdiga med ditt material

Få en bit papper, anteckningsblock, skissblock eller vad papper som du vill placera ritningen i. Var beredd med färg material såsom kritor, färgpennor eller markörer så att du kan lägga till lite färg när du har avslutat din ritning. Ta del av den traditionella ritningar av Tinkerbell. Dessa inkluderar färger som grön, silver, rosa och gult. Ibland finns det även andra färger som är liknande med hennes hudton. Men du kan ändå välja att ändra dem om du vill.

Få din penna och rita

Börja med att dra Tingeling, med hjälp av en blyertspenna. Lägg inte färg jus ännu. Coloring bör göras när du har slutförts din ritning. Oavgjort lätt i början, så att du lätt kan radera Om ni någonsin har några misstag. Gör det bästa av din penna genom att använda det för skuggning olika delar av ritningen så att du kan uppnå mer visuellt djup.

Ta en titt på dina bilder och försöka se de grundläggande former som Tingeling har. Skiss dessa grundformer som utgör hennes ansikte, kropp, huvud, vingar, ben och fötter. Försök föreställa varje portion finnas en särskild cirkel, linje eller kurva. Gör detta så att det skulle vara lättare att bryta ner henne och dra henne bit per styck. Vi rekommenderar att du börjar med huvudet. Detta beror på att det skulle vara din ritning, aos brännpunkt.

Tänk på den verksamhet som hon skulle göra på din ritning. Skulle hon flyger omkring? Är hon står still? Är armarna på hennes sida eller är de upp eftersom hon skulle vara bevattning henne fairy damm? Anser att dessa saker innan du ger dig ut på ritningen detaljerna i hennes kropp.

När du är nöjd med hur hon ser ut, få din färg material och färg henne. Använd en krita eller en markör för mörkare linjerna och beskriver henne. Också, städa upp ritningen genom att radera alla extra rader som du, Äôve dras under din skisser period.

Om en linje inte tillför verkligen något till din bild, radera det. Sist men inte minst, färg henne med din valda medier.