onsdag 10 februari 2010

Lär dig teckna älvor


Älvor anses vara mycket nyckfull och magiska. De är oftast avbildas att vara vacker, känslig och mystisk. De ger en aura av dem som gör dig som om du vore i några förtrollade skogen. Även om de mytiska varelser, kärlek många konstnärer ritning dem. Om du vill lära dig att dra älvor, här är några saker som du bör överväga och försöka.

Din Fairy dina regler

Eftersom feer är mytiska varelser, finns ingen fast parametrar som du skulle begränsas till att utarbeta dem. Alla dessa vackra fe bilder, teckningar och målningar du har sett är alla produkter av deras respektive konstnärernas fantasi. Det är därför, som en konstnär som vill dra älvor, skulle du ha all makt att göra det.

Allt du behöver göra är att tänka. Skapa en vision av ditt eget fairy i ditt sinne och detta skulle vara din guide. Om du vill att din fe vara en pojke eller flicka, det beror på dig. Men till att börja med är det rekommenderat att du börjar med en kvinnlig fe, eftersom det är den.

The Traditional Fairy Sök

Merparten av tiden, är älvor avbildas vara kvinnor i små storlekar som har vingar. De är också oftast vackra. Glöder de också ibland eller har en mycket färgrik aura. De har förmågan att flyga. Deras vingar är de flesta av de avbildade tid att likna en Dragonfly's, som är öppet och smal. Men i vissa andra överlämnanden, är älvor anses ha fjäril gillar färgstarka vingar som matchar deras färgglada kläder. Naturligtvis finns också ständigt närvarande trollspö.

Basic Body Parts

Fairies har två viktiga kroppsdelar. Man skulle vara människans kropp, som generellt liknar en människas siffra. Den andra skulle vara vingarna. I vissa fall, konstnärer lägga till en liten twist med deras feer. De gör detta genom att ge dem spetsiga öron. Vissa skulle även göra huvudet formen lite pekade också. Det beror fortfarande på dig oavsett vilken stil du vill gå till.

Så i princip, skulle du bara göra en kvinna. Sedan gör hon nyckfull genom att lägga till ett par peruker på ryggen. För håret, kan du ge henne antingen extremt långa hår eller väldigt kort hår med ett spetsigt huvud. Den hårfärg kan också variera beroende på din fantasi. Mandelformade ögon är vanliga bland älvor också.

Kläder och accessoarer

För kläder, kan du fairy bära något som är nära till naturen, särskilt om den typ av älva som du vill rita är den som bor i skogen. Mest Fairies verkar vara klädd i en minikjol som har asymmetriska kanter. Sina långa slanka ben är också framträdande med sina kläder. För tillbehör, kan du rita en blomma krans runt huvudet på cirka midjan på ett sådant sätt att det skulle se ut som ett bälte hänger löst. Du kan också lägga till en påse till sitt bälte, precis som den där Tinkerbell håller henne magiskt pulver.

Miljö

För din fairy uppträder magiska du borde dra henne i hennes omgivning. Återigen skulle det bero på dig. Hon kan spela i en damm, invid en blomma eller sitter på en sten. Oavsett miljö är att göra, det verkar magisk och ut ur denna värld.

måndag 8 februari 2010

Lär dig teckna blommor


Blommor är ett annat än favoritämne för konstnärer att dra. Detta beror förmodligen på att de är lätta att hitta, naturligt vacker och lättplacerad. Även om du kanske tycker att ritningen blommor är enkel, är denna typ av konstnärlig företaget verkligen en bra utbildning som grund för utarbetandet mycket mer komplicerade ämnen.

Det finns olika blommor över hela världen och du kan välja att dra dem alla, om du vill. Du bör dock förstå att alla är unika. Därför bör du närmar ritning dem annorlunda. Men det finns fortfarande vissa principer i arbetet som är tillämpliga för något slag är det du får dra. Så, här är grunderna för dig att lära dig att dra blommor.

Bli inte för upphetsade, Learn To OBS!

När han ser en blomma, dina ögon definitivt dras till centrum. Därför är det verkligen frestande för dig att börja rita från centrum också. Men vad de flesta början artister inte förstår är att start ut från centrum är mycket komplicerad. Det är knepigt, eftersom du måste bedöma den överlappade former och små avstånd i centrum. Om du inte lista ut det rätt, är en sak säker. Du får en missbildade blomning.

För att undvika detta, börja från blommans utanför funktioner. Det är så att du kan titta på den totala proportioner. Du kan också använda negativa utrymme för att hjälpa dig att dra den yttre kronbladen.

Vara känsliga With Your Lines

Gradvis arbete genom att följa den linje som du kan se varje kronblad. Kom ihåg att gå bara så långt det går. Har inte förkorta eller förlänga bara ännu. Draw dessa kanter ganska ordentligt, men lätt på delar där den mellersta delen kurvor ut från dig. Också vara beredda på släpa bort en linje. Detta betyder, att lyfta pennan och starta en ny rad när du ser en överlappande kronblad.

Sketch It Out

Penna och blyertsteckningar av blommor brukar fungera bra speciellt när dras rent och smidigt. Men fungerar de också ganska bra när dessa utformas på ett mycket avslappnat sätt. Försök att överdriva vikten av de linjer som du vill använda. Var inte rädd för att lätta på trycket eller göra det tyngre. Du kan lägga till lös eller ens skrivit märken. Detta tyder lövverk och överlappande kronblad.

Rita Something In Between

Om du ska skissa med linje, det är bra att försöka dra skuggor under ditt kronblad, i stället för beskriver varje kronblad exakt. Du kan placera kort, stippled märken. Dessa kan föreslå ståndare placeras i blom's Center. Om du ska observera olika ritningar, ser du att kronblad längd och storlek varierar mycket. Detta är mycket tydligt i synnerhet om blomman har en viss vinkel till dess betraktare.

Get A Light Source

Du bör också ha en ljuskälla för din ritning. Detta är viktigt så att du kan bestämma skuggorna och de ljusare delarna av bilden. Detta ger din ritning djup och en mycket realistisk titt på det.

Förbättra med variation

Om du vill förbättra din ritning färdigheter, kan du göra det genom sort. Försök att variera position ditt ämne eller modell. Försök skissa den i olika vinklar. Du bör också prova olika ljuskällor. Att göra detta skulle definitivt förbättra din skicklighet.

lördag 6 februari 2010

Lär dig rita bokstäver som i graffiti



Graffiti är vanligtvis betraktas som rena offentliga vandalism. Det är dock inte bara det. Det finns mer att göra än vad som möter ögat. Det är en konst. Faktum är att på vissa ställen i världen, det finns väggar där du kan lägga lagligt graffitikonst. Det innebär stora kreativitet om du vill lära dig att dra graffiti bokstäver. Men det finns inget rätt sätt att göra det. I denna typ av konst, måste du utveckla din egen stil. Därför, här är några av grunderna för dig att göra det.

Get To Know The Art

Det är viktigt att du bekantar dig med olika graffiti stilar. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller levande, för att det inte finns några graffiti närheten. Men om det inte finns några, kan du försöka besöker en annan stad. Om du inte kan gå på jakt efter den äkta varan, då kan du ta till Internet. Prova att bläddra till olika bilder av graffiti konstverk från olika platser i världen. Detta kan få dig utsatt med de olika stilarna.

Skriv ner A Name

Få ett papper och skriva ner ett namn. Det är bäst om du använder ditt namn för att börja med. Allvarligaste graffitikonstnärer började med att helt enkelt skriva sitt namn på ett unikt sätt. Till att börja med, att det är enklast har bokstäverna tryckta med stora former. Använder en penna. Försök att så lätt som man kan så det skulle vara lätt att radera uppgifter som du inte gillar. Du bör lämna tillräckligt utrymme mellan dina brev. Kom ihåg att du kommer att utöka bokstäver och detta utrymme skulle fyllas i senare. Gör ditt skrivande tillräckligt stor så att det skulle vara lätt att arbeta med, men inte alltför stor att det skulle ta dig för evigt att avsluta ditt arbete.

Välj en stil

Därefter ska du välja en stil som du vill använda för ditt namn. En av de mest kända stilarna skulle bubbla bokstäver. Men det finns fortfarande en hel del andra stilar där ute. Var inte rädd för att utforska. Du kan använda rundade eller skarpa kanter, samma storlek brev eller har några stora och andra små, etc. Det skulle vara lättare för dig att emulera en viss stil. När du får lära dig grunderna, det är lättare för dig att naturligt utveckla din egen.

Disposition

När du har valt en stil, disposition bokstäverna i ditt namn. Försök att närma den med den stil du har valt. Använd en penna och se till att du skriver lätt. Om du gör misstag, som säkert kommer du att göra ett antal gånger, använder du suddgummi. Kom ihåg att använda originalet som din guide och inte din fängelse. Också, inte vara rädd för att ändra dina brev förbi alla erkännande.

Linjetjockleken

Ett bra sätt att variera ditt brev är av varierande sin linje tjocklek. Detta är bra om du vill att dina brev för att få en 3D-effekt. Försök att göra linjerna tjockare och tunnare på olika punkter. Detta ger också en känsla av rymd och djup.

Lägg till uppgifter

För att ge ditt arbete en personlig touch, lägga till mer information till dina brev. Till exempel skulle en blixt för din Jag är dot vara bra, eller ett par ögon tittade ut av din B: s hål. Om du vill kan du också lagt en bubbla runt hela ordet, precis som i serietidningar. Det beror på smak och fantasi. Försök att utforska och var inte rädd för att blanda färger.

torsdag 4 februari 2010

Lär dig teckna anime


Japansk animation eller Anime är en av de mest älskade typer av karikatyrer över hela världen. Dessa är i grunden karikatyrer som baseras på japansk Manga serier eller serier som väcks till liv genom att vara animerade. Om du vill lära dig att dra japansk animation, här är de saker som du bör känna till.

De är baserade på Manga

En sak som du bör komma ihåg när ritningen japansk animation är att de är baserade Manga. Därmed skulle stil ritning vara ganska vara ungefär samma, bara att de flyttar till den animerade versionen. Här är några saker som du bör ta del i utarbetandet denna stil i teckningarna.

Tecken har vilda frisyrer

Om du ser tecken i denna typ av genre, ser du att de vanligtvis har vilda frisyrer. Oftare har manliga tecken långt hår. I själva verket finns det några visar att ibland män är fel att vara kvinnor på grund av sina långa flätor. Deras hår färger är också vilda också. Du kan se rosa och grönt hår tecken. Stilen i deras hår kan bli mycket extrema också. Ofta skulle håret vara sticker upp och ut åt olika håll.

Vid upprättandet hår, allt du behöver göra är att dra dem i klumpar som skulle stå som hår trådar. För kvinnliga karaktärer, Ponytails, pannband, pigtails och lös frisyrer är vanliga. För män som har långt hår, lös svikna hår är också inom mode tillsammans med Ponytails. Bangs är också för båda könen.

Allmänna Male

De flesta manliga karaktärerna skulle vara muskulös. Många av dem är avbildade vara krigare av något slag. Många av dem är också mager och tall. Det är normalt för dig att se blå eller rosa färgat tecken hår hane. Men betyder det egentligen inte betyda att de är homosexuella.

General Female

De flesta kvinnliga karaktärer skildras ha smal organ och långa ben. Dessa egenskaper är också understrukits av den typ av kläder som kvinnor bär. Oftare att de bär kläder som visar upp sina långa ben, särskilt om fastställandet av historien är i modern tid. Brösten är också framträdande. Kvinnor har också skarpare hakor och näsor snäsa.

Little People?

Bli inte förvånad om du får se tecken som ser ut som små människor. Dessa kallas "Chibi's". Dessa är i grunden förvrängda versioner av tecken. Även om andelen är en regel när ritningen är Chibis avsedda att ha en snedvriden andel. Detta görs för att uppnå en "cuteness" faktor. Denna typ av ritning vanligen tillämpas för barn-karaktärer. De har stora huvuden, små kroppar, stora ögon och ingen näsa.

Skurkar

För skurkar, är tecken oftast dras till vara mer realistiska. Det finns fler nyanser att deras ansikten ser skrämmande och använda linjerna är mer krokig än slät och rak. Du kan oftast hitta dem i form av maffian eller gäng. Stora arbetsgivarna är också vanligtvis inte sett. Kroppsdelar som händer, fötter eller en mun röka tobak är de vanligaste bilderna när Big Boss är inriktad på.

Cute Vs. Macho

För söt Anime är det teckningar är ofta enkla med stora ögon och en massa hjärtan och inslag av rosa. Men för macho typ av Anime s, karaktärerna har mer detaljer och är gjort för att vara mer realistiska.

tisdag 2 februari 2010

Lär dig teckna manga



Manga är den världsberömda stil ritning japanska tecknade serier. Det är också mer allmänt känd som "Anime". Denna typ av ritning har fascinerat många Anime fans över hela världen och människor i alla åldrar. Här är några av grunderna i teckning Manga.

Learn Kultur

Om du verkligen vill göra bra Manga, är det bäst att du lär dig mer om japansk kultur. Flesta Anime's bygger på japanska sagor och historiska karaktärer. Det är också bättre om du lär dig att observera olika miljöer och platser i Japan. Det är så att ritningen verkligen skulle få en japansk känsla till det.

Håret

Tecken "Håret är i allmänhet baserade på en mängd olika former hår strand. Oftare dessa former har en gräs utseende till att det är mer böjda i de lägre prisklasserna. Precis som äkta hår, de har många olika aspekter. Men sätter man inte enskilda delar som är i stället, du måste dra den i klumpar.

Det är viktigt att notera att det finns en dödskalle under din karaktär hår. Många konstnärer bortse från denna faktor och brukar sluta med att dra egendomligt formade huvuden. Det är bättre att du ritar en hårlös huvudet först så att det ser naturligt när du lägger i håret.

Kläder och veck

För kläder, veck är mycket viktiga detaljer som du bör notera. Du bör alltid komma ihåg att ta hänsyn till den riktning som tyget skulle dras. Det är där du bör skapa veck. Kom också ihåg att skugga de delar som inte utsätts för ljus, såsom spår, platser där det finns en överlappning av tyg och områden inom veck.

För kvinnliga karaktärer, kläderna hålla fast oftast hårdare på kroppen. För manliga, hänga de oftast löst. Det finns också kroppens delar som fälls alltid inträffar, oavsett om du ritar en pojke eller flicka karaktär. Dessa delar består ofta axlarna, lägre midja, fotleder och knän. Det finns mindre veck på duken på den undre och övre benet, eftersom de vanligtvis hänger löst eller helt enkelt dras ner av gravitationen. De har bara veck när benet lyfts upp.

Den vanligaste bitar att se är byxor, skjortor, kjolar, kimonos och uddar. Manga konst är mycket förtjust i att använda uddar och kimonos, särskilt om fastställandet av historien är någonstans länge sedan tidigare. Skoluniform är en favorit också, som vanligtvis består av byxor och jackor för pojkar och vita blusar och mini kjolar för flickor.

Eyes

Ögonen är den viktigaste aspekten av din karaktär. Detta är vad som skiljer dem från andra tecken. Därför måste du lära dig att dra dem rätt. För de flesta fall är kvinnliga ögon dras stor. De är också mer komplicerade än manliga ögon, eftersom de tenderar att ha en massa glänsande områden.

Det är viktigt att du väljer en ljuskälla, så att du skulle veta var att sätta vita blanka områden på ögonen. För manliga ögon, de har blanka områden men de är mindre uppenbara än kvinnliga karaktärer. Manliga ögon är också smalare än honans.

Delen av tiden, de är skuggiga också för att ge liv åt karaktär, särskilt om de har en mycket mystisk personlighet.