söndag 31 januari 2010

Lär dig rita personer



Ritning mänskliga figurer anses vara det svåraste för konstnärer att göra. Anledningen är att det finns inga generella sätt att dra det. Den mänskliga siffran är unik för var och en. Därför skapar en replik via penna och papper kan vara komplicerat. Ändå, med lite övning kan du lära dig fortfarande att dra folk.

Lär Andel

En av de vanligaste misstagen vid utarbetandet människor skulle vara den andel. Du bör beakta detta vid utarbetandet. Det idealiska andel skulle vara 7 huvuden högt för en man figur. Här är några av de andra viktiga proportioner att notera, alla av dem är 2 huvuden längre:

1. Från knäskålen är mitten på foten botten

2. Lårbenets huvud till hela knäskålen

3. Armbågen storlek att den förlängda fingrarna 'tips

4. Den nyckelben ner till naveln

5. Kistan bredd från vardera axeln slut.

Observation

Än behärskar förmågan att dosering, bör du lär dig också att följa. Du kan ha en perfekt ritning om du lär dig att noga följa ansikten och människor. Att kunna observera och se korrekt kunde vara till hjälp i din konstnärliga förbättring på lång sikt.

Ställ dig frågor som: Kunde du se det rätta konturerna av modellen öga? Vad är tjockleken på konturen? Hur är det med ögonbrynen? Är hakan positionering på rätt ställe? Drog halsringningen kurvigare än den borde vara? Ta en titt på din ritning. Är det en riktig bild av hur modellen ser ut? Har du missat något? Ta en titt igen.

Precise observation behövs om du verkligen vill dra folk. För dig att göra detta, ta lite försiktig när du observerar.

Uttrycka känslor

För ditt arbete att vara tilltalande, borde man också uttrycka känslor precis som riktiga människor gör. Kom ihåg att ge extra ansträngning med din figur: s ögonbryn, ögon och mun. Dessa är de 3 områden som du kan utnyttja för att uttrycka din karaktärs känslor.

Till exempel, om du kommer att dra ögonen, kom ihåg att ögats yta är fuktig och att det reflekterar ljus. För att åstadkomma en sådan effekt genom att försöka lägga små vita prickar på den svarta delen av ögat. Att göra detta skulle göra din karaktär mer tilltalande och levande.

Börja Big

Tricken att dra exakta siffror är att du ska börja stora. Försök att dra brutto delar av kroppen först. På detta sätt kan andelen säkras. När du har fäst större delar av kroppen, skulle detta vara god tid att lägga till detaljer. Så, ögon och andra komplicerade funktioner att läggas till på den senare delen av ditt arbete.

Var Environmental

Du bör också ta fasta på den miljö som din karaktär befinner sig i. Till exempel, om din siffra skulle vara bredvid fönstret, så bör man notera hur ljuset faller på kroppen. Belysningen skulle definitivt göra skillnad, särskilt på nyanser av ritningen.

Du bör också kunna fastställa miljön. Är det en inomhus eller utomhus scen? Om det är inomhus, sedan lägga till några inomhus möbler och tillbehör. Om det är utomhus och placera en figur som liknar den yttre världen, som träd eller lyktstolpar.

fredag 29 januari 2010

Lär dig rita Sailor Moon



Om du inte vet vem Sailor Moon är, hon är huvudpersonen i en populär manga-serie som har samma namn. Det publicerades första gången 1991 och gjordes av Naoko Takeuchi. Ända sedan den först kom ut, fick denna manga mycket återutfärdar fick delas ut till olika storylines, fick översättas till engelska och senare blev en anime. Om du vill lära dig att dra Sailor Moon, är det bäst att du studerar olika bilder av henne. Lära känna olika aspekter av hennes personlighet som du visa olika bilder på henne.

Material

Det finns ett par material som du behöver innan du kan börja rita. Först måste du få lite Sailor Moon manga frågor. Få en från Anime bokhandlar eller din lokala bokhandel barn sektioner. Get some pennor. Dessutom skulle det vara bättre om du har bläck pennor. Bäst, om du har olika färger. Slutligen bör du ha papper.

Bekanta dig: Möt Sailor Moon

Om du inte är ett fan, den allra första du bör göra är att bli bekant med Sailor Moon. Gå och bläddra igenom olika frågor av Mange. Gör detta så att du kan ha en uppfattning om vad ditt ämne karaktär ser ut innan du får dra henne. Om du inte kan få en papperskopia av en fråga eller bok kan du söka på Internet. För att du kan hitta något på nätet. Efter att ha surfat, försök att välja bara en scen som du vill fokusera på och dra.

Börja rita

Rita en tjej som har ett ansikte med ett lätt hjärta-form. Hon borde också ha stora och runda blå ögon. Det är ganska normalt för dig att möta hjärtat motivet hela manga. Detta beror på att hon beskrivs som någon som har ett mycket gott hjärta.

Hennes ögon ska vara stora och inbjudande. På nära håll observera manga och du ser att hennes ögon har ett reflekterande sätt. Du kan uppnå denna effekt genom att lägga en massa vita fläckar i ögonen. Men det finns skälig positioner för dessa fläckar och det beror också på vilken inriktning din karaktär ser. Så, gå tillbaka till din bild och observera ordentligt.

Drawing The Hair

När du vet hur du vill att hennes ögon att se, kan du lägga till nu hennes hår. Sailor Moon hår är hennes varumärke. Detta gäller även med de olika karaktärerna i manga. Således drog henne med en annan frisyr eller frisyr skulle inte göra henne Sailor Moon längre.

Om du kommer att följa noga, ser du att hela hennes huvud är hjärtformade, inklusive hennes hår. Sailor Moon har en mycket lång hår som alltid hålls i pigtails. Så lägg några långa hår och en stor puff för smällar som bildar ett hjärta på din karaktär panna. Även sätta 2 små bloss, en på höger och en på vänster sida av huvudet.

De ser ut lite som djur öron. Däremot är de inte. Dessa två puffar verkligen hennes hår tillbehör. Den frisyr hon är sport kallas "odango" frisyr, som bygger på det japanska ordet för mening ris dumplings. Hennes pigtails ska gro ur två puffar. Färg hennes hår gult då om det redan är dags att sätta lite färg på din ritning.

The Body och kläder

Sailor Moons "Kroppen är ganska smal. Hennes kläder är också ett annat varumärke. Hon bär en enhetlig, vilket egentligen är en sjöman klänning som färgas vit. Den korta kjolen är också vit, men har några blå accenter. Hon har en stor röd båge med ett hjärta hängande på mitten av bröstet. Hennes ben är smala och långa med röda stövlar.

onsdag 27 januari 2010

Lär dig teckna människor



Den mänskliga siffra anses vara en av de svåraste ämnen att göra. En av de vanligaste problemen med uppåtsträvande konstnärer skulle dra det i proportion. Så om du vill lära dig att dra den mänskliga figuren i rätt proportion, här är några grundläggande steg i detta.

Material

Vad du behöver vara papper, penna, ett bra suddgummi, linjal och en god portion fantasi! När du har alla dessa, är du redo att börja rita.

Börja med huvudet

Ett av de enklaste delen att börja med skulle vara chef. Rita huvudet. Skapa en oval för huvudet. Detta beror på att de flesta chefer sägs vara ovalt. Placera denna oval i övre del av dina papper. Försök att inte sätta för mycket press med din penna stroke än. Rita lätt, och anser att detta är en skiss.

Få kroppsstorlek

Använd din härskare för att bestämma kroppsstorlek. Få mätning av resten av ditt motiv kropp. Den idealiska mätningen kan tas från principen att den mänskliga huvudet storlek är ca 1 / 7 av den totala kroppslängd. Så, mäta höjden på ovala som du just gjorde. Beräkna för höjden på sex ovala huvuden, och du skulle få höjden av din kropp. Det är bäst att du sätter betyg på dina papper så att det skulle vara lätt för dig att se mätningen märken.

Börja med viss figur

När du har bestämt höjd, kan du nu ge din ritning några siffra. Börja med att dra höfterna. Generellt kan du hitta den bredaste delen av höften ligger halvvägs ner i kroppen. Rita en grundläggande trapetsform form. Sätt bredaste eller basen i dina trapetsform ungefär på den plats där höfterna och midjan bör, enligt dina mått. Normala utrymme från höften upp till midjan skulle vara ungefär 2 / 3 av huvudets längd.

Lägg till de nedre extremiteterna och de övre extremiteterna

Lägg till fler formulär genom att knän och fötter. Figuren knän bör halvvägs mellan fötter och höfter. Självklart skulle fötterna vara den nedre delen av kroppen. Skapa 2 små cirklar för knäna, plats 2 små ellipser för fötterna.

Nu utnyttja de övre extremiteterna av kroppen genom att lägga till axlar, armar, armbågar och händer. Generellt bör armbågarna falla i midjehöjd. Axlarna ska vara precis nedanför undersidan av huvudet på båda sidor. Precis som med knäna, kan du rita små cirklar för armbågarna. Att sätta axlarna, dra två huvuden lätt. Placera 1 på varje sida av huvudet. Du kan rita cirklar för att för axlarna under varje imaginära huvudet. För händer, faller de oftast halvvägs ner din figur lår. Skapa små ellips för händer.

Koppla upp dig!

Nu är det dags för dig att ansluta olika kroppsdelar som du drog. Använd ellipser så att du kan ansluta kroppsdel. Så snart detta är gjort kan du börja lägga till lite skuggning och detaljer. Lägg till lite kläder och några andra väsentligheter. Glöm inte att få en ljuskälla, så att du vet var skuggorna ska placeras.

måndag 25 januari 2010

Lär dig rita Tingeling



Tingeling anses vara den mest kända fen i modern tid, allt tack vare Disney, aos Peter Pan film. På grund av detta har många människor börjat få en svag för denna lilla men älskvärda fairy genom tiderna. Många barn har också utvecklat en viss sympati för henne, vill bli älvor precis som Tingeling. Om du av någon anledning behöver lära sig att dra Tinkerbell, här är de steg i detta.

Få Tingeling På Bild

Att börja rita, bör du ha ett par av hennes bilder. Gå och hänvisa till din favorit Tinkerbell bilder från barn, aos böcker. Du kan också hitta några bilder av henne på Internet. Gör detta så att du kan ha en mycket bra visuell bild av hur du vill att din Tinkerbell version se ut.

Känn dig inte begränsas av dina referenser. Har frihet att utöva din kreativa frihet. Gå och tänka på ditt Tingeling version istället för att kopiera en befintlig. Många versioner har skapats allteftersom tiden gick med i både pjäser och böcker. Det finns alltså egentligen ingen anledning till varför du inte kunde, AOT göra din egen och ge henne ett nytt utseende.

Vara färdiga med ditt material

Få en bit papper, anteckningsblock, skissblock eller vad papper som du vill placera ritningen i. Var beredd med färg material såsom kritor, färgpennor eller markörer så att du kan lägga till lite färg när du har avslutat din ritning. Ta del av den traditionella ritningar av Tinkerbell. Dessa inkluderar färger som grön, silver, rosa och gult. Ibland finns det även andra färger som är liknande med hennes hudton. Men du kan ändå välja att ändra dem om du vill.

Få din penna och rita

Börja med att dra Tingeling, med hjälp av en blyertspenna. Lägg inte färg jus ännu. Coloring bör göras när du har slutförts din ritning. Oavgjort lätt i början, så att du lätt kan radera Om ni någonsin har några misstag. Gör det bästa av din penna genom att använda det för skuggning olika delar av ritningen så att du kan uppnå mer visuellt djup.

Ta en titt på dina bilder och försöka se de grundläggande former som Tingeling har. Skiss dessa grundformer som utgör hennes ansikte, kropp, huvud, vingar, ben och fötter. Försök föreställa varje portion finnas en särskild cirkel, linje eller kurva. Gör detta så att det skulle vara lättare att bryta ner henne och dra henne bit per styck. Vi rekommenderar att du börjar med huvudet. Detta beror på att det skulle vara din ritning, aos brännpunkt.

Tänk på den verksamhet som hon skulle göra på din ritning. Skulle hon flyger omkring? Är hon står still? Är armarna på hennes sida eller är de upp eftersom hon skulle vara bevattning henne fairy damm? Anser att dessa saker innan du ger dig ut på ritningen detaljerna i hennes kropp.

När du är nöjd med hur hon ser ut, få din färg material och färg henne. Använd en krita eller en markör för mörkare linjerna och beskriver henne. Också, städa upp ritningen genom att radera alla extra rader som du, Äôve dras under din skisser period.

Om en linje inte tillför verkligen något till din bild, radera det. Sist men inte minst, färg henne med din valda medier.